Nieuwe K3 lanceert eerste single en videoclip

Nieuwe K3 lanceert eerste single en videoclip

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Marthe, Klaasje en Hanne hebben vandaag, vrijdag 13 november, hun eerste single 10.000 luchtballonnen en de bijbehorende videoclip gelanceerd. 10.000 luchtballonnen is de eerste single van de nieuwe K3, die precies een week geleden werd gekozen in de tv-show K3 Zoekt K3.

De Nederlandse Klaasje en de Vlaamse Marthe en Hanne wonnen vorige week vrijdag, 6 november, de finale van de zoektocht naar de opvolgsters van Josje, Kristel en Karen. Nadat Josje, Kristel en Karen hun opvolgsters hadden bekendgemaakt zong de nieuwe K3 al hun eerste eigen single.

De videoclip van 10.000 luchtballonnen begint met de bekendmaking van de winnaressen van K3 Zoekt K3 door de oude K3-meisjes. Marthe, Klaasje en Hanne zijn in de rest van de videoclip te zien met de beroemde regenboogjurkjes. Ook dragen de drie meiden in de clip een gouden glitterjurk.

In nog geen 20 minuten is de bijbehorende videoclip van de eerste single van de nieuwe K3 al ruim 13.000 keer bekeken. De single is ook te downloaden in iTunes en te beluisteren via Spotify. De single 10.000 luchtballonnen staat nu al op de tweede plek van meest gedownloade nummers in iTunes.

Bekijk hieronder de videoclip van 10.000 luchtballonnen van K3: