K3 lanceert nieuwe videoclip MaMaSé

K3 lanceert nieuwe videoclip MaMaSé

Geschreven door Daniël Schalk

K3 heeft vandaag hun nieuwe videoclip van het populaire K3-nummer MaMaSé gelanceerd. Het nummer MaMaSé werd in 2009 uitgebracht door de toenmalige K3’tjes Josje, Kristel en Karen. MaMaSé was het eerste nummer van de nieuwe samenstelling van K3 met Josje.

De nieuwe K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne durfde het aan om het nummer nieuw leven in te blazen. Het populaire K3-nummer stond ook op het eerste album van Marthe, Klaasje en Hanne, genaamd 10.000 luchtballonnen, en nu is er dan ook een bijbehorende videoclip.

De videoclip van het nummer uit 2009 en de nieuwe videoclip zijn compleet verschillend. In de videoclip uit 2009 zijn beelden verwerkt van K2 Zoekt K3, de zoektocht die werd gewonnen door Josje, en in de nieuwe videoclip zijn Marthe, Klaasje en Hanne te zien in een grote studio.

De nieuwe videoclip werd rond 18:00 uur gelanceerd en is in een uur tijd al ruim 13.000 keer bekeken. De videoclip van het nummer met Josje, Kristel en Karen is momenteel 632.798 keer bekeken. Marthe, Klaasje en Hanne wonnen op vrijdag 6 november de tv-show K3 Zoekt K3.

Bekijk hieronder de nieuwe videoclip van MaMaSé:

Bekijk hieronder de videoclip van MaMaSé van de oude K3: