NPO plaatst internetprogramma MolTalk na Wie is de Mol?

NPO plaatst internetprogramma MolTalk na Wie is de Mol?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het internetprogramma MolTalk krijgt een plek op de zaterdagavond van NPO 1. Vanaf zaterdag 2 januari staat de volledige zaterdagavond in het teken van Wie is de Mol? Om 20:30 uur zendt AVROTROS het zestiende seizoen uit van Wie is de Mol?, gevolgd door MolTalk om 21:25 uur.

Voorgaande jaren konden de Wie is de Mol?-kijkers op de website van het AVROTROS-programma kijken naar de nabeschouwing vanuit VondelCS in Amsterdam. In MolTalk bespreken (oud)-kandidaten en andere aanwezige gasten de uitzending van het programma Wie is de Mol?

Voor het zestiende seizoen van Wie is de Mol? vertrekken Airen Mylene, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman samen met presentator Art Rooijakkers naar de Dominicaanse Republiek.

Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot met geld te spekken. In het programma moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd scherp blijven voor De Mol.

Wie is de Mol? is vanaf 2 januari, elke zaterdag, om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1
MolTalk is vanaf 2 januari, elke zaterdag, om 21:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1

Bekijk Wie is de Mol? op TVblik.nl/wie-is-de-mol