Qmusic lanceert digitaal station Qmusic Christmas

Qmusic lanceert digitaal station Qmusic Christmas

Geschreven door Pieter Jongsma

Qmusic lanceert vandaag een maand lang het digitale station Qmusic Christmas.

Van 4 tot en met 26 december biedt de zender 24/7 de beste Kersthits. Het tijdelijke station is onder andere te beluisteren via Qmusic.nl, de Qmusic app en Nederland.fm.

Rob Ester, music & content director bij Qmusic: 'Met Qmusic Christmas biedt Qmusic nu ook tijdens de sfeervolle decembermaand een mooi alternatief voor muziekliefhebbers in het algemeen, en kerstliefhebbers in het bijzonder. Liefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van die typische Christmas klassiekers. En daar zijn er veel van hoor!'.

Naast het oorspronkelijke station Qmusic, met populaire dj’s als Mattie & Wietze en Niek van der Bruggen, lanceerde Qmusic eerder al de extra kanalen Qmusic Non-Stop, Qmusic Het Foute Uur en Qmusic Classics. Het nieuwe digitale station Qmusic Christmas zal gedurende één maand Qmusic Classics vervangen.

Qmusic Christmas is vanaf 4 december onder andere te ontvangen via Qmusic.nl, de Qmusic app en Nederland.fm.

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want ‘You make us Q’!