Qmusic breidt uit met vijfde digitale station

Qmusic breidt uit met vijfde digitale station

Geschreven door Pieter Jongsma

Qmusic lanceert vandaag een nieuw digitaal radiostation: Qmusic Hot Now. Het is de vijfde digitale zender van het station.

Naast het oorspronkelijke station Qmusic werden eerder al de kanalen Qmusic Non-Stop, Qmusic Het Foute Uur en Qmusic Classics gelanceerd. Met het nieuwe kanaal Qmusic Hot Now biedt de zender een extra station waarop je alleen maar de hits van nu hoort.

Rob Ester, music & content director bij Qmusic: “Waar je op de reguliere Q ook classics van 1, 2, 5 of 10 jaar geleden hoort, hoor je op Qmusic Hot Now alleen maar relevante muziek van dit moment. De hits van nu. Welke nummers beheersen op dit moment de charts? Vandaag zijn dat Justin Timberlake, Calvin Harris, Fifth Harmony en Twenty One Pilots maar over twee maanden zijn daar natuurlijk weer talloze nieuwe hits aan toegevoegd. Op Qmusic Hot Now zul je nooit een hit horen van langer dan een jaar geleden. Dat houdt het fris, eigentijds en afwisselend”.

Qmusic Hot Now is vanaf 1 juni te ontvangen via Qmusic.nl, de Qmusic app en Nederland.fm.

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante