Veiling 3FM Serious Request 2015 van start

Veiling 3FM Serious Request 2015 van start

Geschreven door Daniël Schalk

Frank van der Lende heeft donderdagmiddag in zijn radioprogramma Frank <3 op NPO 3FM de veiling van 3FM Serious Request 2015 geopend. Het aanbod op de veilingsite van 3FM Serious Request wordt tot en met 24 december dagelijks aangevuld en sluit op 31 december om 10:00 uur.

3FM veilt onder andere het galajurkje van Ieniemienie, het WK-warming-up shirt van Dafne Schippers, een plek in het 3FM-voetbalteam bij de wedstrijd tegen het RTL-sterrenteam en een privéconcert van Douwe Bob. Alle items zijn beschikbaar gesteld door artiesten en BN’ers.

3FM Serious Request 2015 vraagt dit jaar aandacht voor de ontwikkeling van jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en Democratische Republiek Congo. Het Rode Kruis helpt met de opbrengst jongeren aan een betere toekomst.

Van 18 tot en met 24 december sluiten Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering zich zes dagen lang op in het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio. De drie DJ’s proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request.