Journaallezer Rik van de Westelaken presenteert MolTalk

Journaallezer Rik van de Westelaken presenteert MolTalk

Geschreven door Daniël Schalk

Journaallezer Rik van de Westelaken presenteert samen met AVROTROS-presentatrice Vivienne van den Assem MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? Het programma wordt dit jaar voor het eerste uitgezonden op televisie. Voorgaande jaren was MolTalk te zien op internet.

In de nabeschouwing bespreken Rik en Vivienne iedere zaterdagavond samen met oud-kandidaten de opdrachten en wordt er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieën. Daarnaast behandelen ze de meest opvallende Tweets en statistieken van de Wie is de Mol? App.

Het vorige seizoen van Wie is de Mol? werd gewonnen door Van de Westelaken. “Het programma MolTalk heeft zich de afgelopen jaren op internet bewezen als het leukste forum voor de nabeschouwingen van Wie is de Mol?. Ik keek het als fan, vorig jaar als Mol-kandidaat en dit seizoen mogen Vivienne en ik het presenteren voor NPO 1”, aldus de NOS-presentator.

De journaallezer is blij met zijn uitstapje naar AVROTROS. “Dat vind ik een eer. Ik ben blij dat de NOS me daar naast de NOS-Journaals ruimte voor biedt. Het is een fantastische uitdaging en een extra reden waarom ik reikhalzend uitkijk naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?,” aldus Rik.

Vanaf zaterdag 2 januari staat de zaterdagavond van familiezender NPO 1 in het teken van Wie is de Mol? Met om 20:30 uur de afleveringen van het 16de seizoen van Wie is de Mol? en aansluitend de live-nabeschouwing MolTalk met Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem.