Natasja Froger komt met nieuw programma

Natasja Froger komt met nieuw programma

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Natasja Froger is binnenkort weer te zien met een nieuw programma. Voor RTL 4 zal de blonde presentatrice het programma Het is hier geen hotel presenteren. In dit nieuwe programma probeert Natasja jongeren te helpen om inzicht te krijgen in hun dagelijks leven.

Jongeren zijn tegenwoordig enorm verwend. Alles draait om social media en verder kan het de jongeren niet veel schelen. Op een positieve manier wil Natasja ervoor zorgen dat het leven weer leuk wordt voor de jongeren en hun thuissituatie. Coach Ray Staring zorgt er mede voor dat de jongeren een hoop nieuwe dingen over het leven gaan leren.

Het is even geleden dat Natasja op televisie is geweest. In 2014 was Natasja te zien met het ontroerende programma Met open armen. Hierin volgde Natasja mensen met een kinderwens. Daarna bleef het angstvallig stil rondom de presentatrice. Er kwamen genoeg nieuwe programma's, maar allemaal zonder Natasja.

In de uitzending van vrijdagavond besteedde RTL Late Night aandacht aan het nieuwe programma van Natasja. Vol enthousiasme vertelde Natasja over dit nieuwe programma. Wanneer het programma op televisie te zien is, is nog niet bekend gemaakt.

Opgeven voor Het is hier geen hotel kan eenvoudig. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk RTL Late Night terug via TVBlik.