Natasja Froger komt met een nieuw woonprogramma

Natasja Froger komt met een nieuw woonprogramma

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Natasja Froger heeft een nieuwe televisieklus te pakken. Vanaf maandag 4 november is zij te zien in het programma ‘Voor Hetzelfde Geld’. In het programma volgt Natasja mensen die het aandurven om te gaan verhuizen. Want veel mensen denken erover na om hun huidige woning te verlaten.

De stap om de grote stad te verlaten is vaak heel groot. Is de provincie waar ze heen willen verhuizen wel helemaal voor hun? RTL 4 biedt deze mensen de ultieme mogelijkheid om het uit te proberen. Gaan ze dan vervolgens de stap wel maken? Of blijven ze in de woning waar ze al jaren wonen?

De stellen die aan ‘Voor Hetzelfde Geld’ worden geblinddoekt op huizen-speed-date gestuurd. Op deze manier zijn zij niet bevooroordeeld over de woning die hun is toegewezen. Op één dag krijgen zij drie huizen te zien. Aan het einde van de dag mogen de stellen een keuze maken. De prijzen sluiten aan bij de huidige situatie. Wel krijgen zij veel meer vierkante meters dan zij tot nu toe gewend zijn.

Daarna volgt het zogeheten proef-wonen. Op deze manier kunnen zij kennis maken met het nieuwe dorp. Hoe bevalt de sfeer? Hoe zijn de buren? Zijn er veel winkels in de buurt voor de dagelijkse boodschappen? Gaat de kijk op hun leven veranderen? Aan het einde van de week bepalen de stellen of zij daadwerkelijk gaan verhuizen. Vinden zij hun nieuwe droomhuis voor hetzelfde geld?

‘Voor Hetzelfde Geld’ is vanaf maandag 4 november om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Nick van Ormondt