Peter van der Vorst tekent nieuw vierjarig contract bij RTL

Peter van der Vorst tekent nieuw vierjarig contract bij RTL

Geschreven door Pieter Jongsma

Peter van der Vorst, die in 2016 twintig jaar aan RTL verbonden is, tekende vandaag een nieuw vierjarig contract met de zender.

Volgens Erland Galjaard, Programmadirecteur RTL, is Peter niet meer weg te denken bij RTL: “In onze twintigjarige samenwerking heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd presentator en producent. Hij voelt feilloos aan welke thema’s, programma’s en invalshoeken passen bij RTL”.

Peter van de Vorst is blij met de vernieuwde samenwerking: “Daar spreekt vertrouwen uit! Ik heb de afgelopen jaren bij RTL de kans gekregen om me op verschillende terreinen als presentator en producent te ontwikkelen. Heel fijn dat we op de ingeslagen weg door kunnen gaan. Ik zit nog boordevol nieuwe ideëen die we hopelijk samen met de zender kunnen uitvoeren.

Van der Vorst maakt voor RTL programma’s als 'Van Der Vorst Ziet Sterren’, ‘Verslaafd’ en het nieuwe programma ‘Ik Zorg Voor Jou’. Ook is hij al jaren verbonden aan ‘RTL Boulevard’ en binnekort is hij te zien met de programma's ‘Back To The Zero’s’ waarin hij samen met Lieke van Lexmond en John Williams terugblikt op de jaren 2000 en 'Married At First Sight'.