Wie is de Mol? krijgt concurrentie

Wie is de Mol? krijgt concurrentie

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zaterdagavond zendt AVROTROS de tweede aflevering uit van Wie is de Mol? Dit populaire spelprogramma is verhuisd van de donderdag naar de zaterdagavond. Maar vanaf nu heeft Wie is de Mol? er een concurrent bij. Niet zomaar een concurrent, maar een échte de Mol, Linda de Mol.

De vrolijke presentatrice is zaterdagavond weer terug met haar kennisquiz Weet ik veel. Iedere week nemen drie Bekende Nederlanders (BN-ers) het tegen elkaar op. Naast de BN-ers nemen zij het ook op tegen een groep studenten. Rond de klok van 20.00 uur kan de kijker weer gezellig meedoen met deze populaire kennisquiz. 

Ongeveer anderhalf uur kan de kijker gezellig meespelen met de app of gewoon met pen en papier. In vorige seizoenen liep de app nog wel eens vast. Dit leidde tot woedende reacties bij de app gebruikers. Maar gelukkig bestaat er nog zoiets als pen en papier.

Nadat iedereen de kennis weer heeft bijgesteld staat Robbert ten Brink klaar. De liefdesdokter staat weer te popelen met een nieuw seizoen van All you need is love. Het programma vol liefde start zaterdagavond direct na Weet ik veel. Ook in dit seizoen zal de liefde sterk naar voren komen. Als er iemand is met verstand van liefde, dan is dat Robbert wel.

Gelukkig goed nieuws voor Robbert dat dit programma doorgaat. Onlangs werd bekend dat Holland's Got Talent binnenkort weer terug komt. Maar helaas zonder Robbert als presentator. Na seizoenen lang de talentenjacht gepresenteerd te hebben, neemt Johnny de Mol dit van hem over. Maar gelukkig blijft de liefde altijd bestaan en daarom is All you need is love ook gewoon in 2016 te zien.

De nieuwe zaterdagavond bestaat vanaf nu uit Weet ik veel met Linda de Mol om 20.00 uur en daarna All you need is love met Robbert ten Brink rond 21.40 uur. Beide programma's zijn natuurlijk te zien bij RTL 4. 

Bekijk Weet ik veel ook terug via TVblik.