Nieuw seizoen van Celblok H vanaf maandag bij SBS6

Nieuw seizoen van Celblok H vanaf maandag bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Aanstaande maandag start bij SBS6 het derde, bloedstollende seizoen van de succesvolle gevangenisserie Celblok H met Isa Hoes en Eva van de Wijdeven. Suzanne Kramer (Isa Hoes) is veroordeeld tot levenslang voor het doden van de moordenaar van haar dochter.

Directeur Brinkhorst (Barbara Pouwels) regeert met ijzeren vuist om de orde te herstellen maar stuit daarbij op verzet binnen haar eigen personeel. Al snel wordt duidelijk dat ook dit seizoen niemand te vertrouwen is.

De verhoudingen tussen directeur Brinkhorst en Suzanne Kramer staan op scherp als Brinkhorst zich realiseert dat Suus haar gebruikt heeft om te ontsnappen. Brinkhorst strijdt voor orde in de gevangenis. Suus heeft maar één doel: Brinkhorst wegkrijgen, maar dat lukt niet zonder de hulp van de andere vrouwen en bewakers. Er worden onverwachte groepen gevormd met heftige consequenties. Freddy (Eva van de Wijdeven) doet verwoede pogingen om zich staande te houden in de nieuwe machtsverhoudingen.

De spannende serie Celblok H vertelt het verhaal van kapster Suzanne Kramer die terecht komt in vrouwengevangenis De Banckert wegens poging tot moord op haar man. Al snel blijkt het leven in de inrichting een kwestie van overleven en een bittere strijd om de macht. Celblok H is een Nederlandse remake van de Australische serie Wentworth. De eerste twee seizoenen trokken gemiddeld ongeveer 1 miljoen kijkers per aflevering (inclusief uitgesteld kijken) met een marktaandeel van 13,9% in de commerciële doelgroep 20 – 54 jaar. Beide seizoenen zijn gratis terug te zien op KIJK.nl.

Celblok H
Vanaf 18 januari om 20.30 uur bij SBS6 met dubbele afleveringen

Bekijk hier de trailer:

Bekijk Celblok H op TVblik.nl/celblok-h

Lees ook: SBS6 trekt stekker uit serie Zoo