SBS6 stopt met gevangenisserie Celblok H

SBS6 stopt met gevangenisserie Celblok H

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De gevangenisserie Celblok H krijgt geen nieuw seizoen, dat maakt SBS6 vandaag bekend. De tv-zender heeft deze week de cast en crew ingelicht over het einde van de serie. Op 27 maart 2017 werd de laatste aflevering van de serie uitgezonden, waarin de hoofdpersoon om het leven kwam.

De serie ging in maart 2014 in première op tv-zender SBS6. In seizoen 1 bellande Suzanne Kramer (Isa Hoes) in de gevangenis nadat ze een aanslag op haar man pleegde. In de allerlaatste aflevering van het vierde seizoen, die op 27 maart 2017 werd uitgezonden, kwam Suzanne om het leven.

SBS6 maakte vorige week bekend met een nieuwe serie te komen met Daniël Boissevain in de hoofdrol. De acteur speelt in de serie 800 Woorden krantencolumnist Sjors Mulder, die na de dood van zijn vrouw van Amsterdam naar Zeeland verhuist. Zijn columns bestaan altijd uit 800 woorden.

De tv-zender benadrukte dat 800 Woorden niet de opvolger van Dokter Tinus wordt, maar dat de nieuwe serie wordt afwisselend uitgezonden. Er werd niet gesproken over Celblok H, maar nu is duidelijk geworden dat de serie 800 Woorden wel de gevangenisserie Celblok H zal vervangen.

Bekijk Celblok H op TVblik.nl/ceblok-h

Foto: SBS