Nieuw seizoen Ondernemen doen we Zo op RTL7!

Nieuw seizoen Ondernemen doen we Zo op RTL7!

Geschreven door Laatste update:

Morgen is het eindelijk weer zo ver. Een heel nieuw seizoen van Ondernemen doen we Zo! 

Ondernemen doen we Zo is een televisieprogramma voor de zakelijke markt. Vanuit de studio  spreekt presentator Jeroen Smits, bekend van eerdere seizoenen van Ondernemen Doen We Zo, met twee ondernemers aan tafel. Middels human interest interviews met de grootste klanten van deze ondernemer alsmede zijn personeel komen zij meer te weten over de ondernemer, zijn achtergrond en beweegredenen.

Passie, discipline en het behalen van doelen. Ondernemen wordt vaak vergeleken met topsport. Daarom neemt naast de twee ondernemers een (voormalig) topsporter plaats aan tafel. Wat zijn de parallellen, hebben ondernemers en topsporters wat gemeen? Kan een ondernemer iets leren van een topsportcarrière? Maar ook, hoe heb je als topsporter die nieuwe uitdaging gevonden waar je met evenveel passie aan werkt?

Zondag 17 januari zijn de gasten die aanschuiven bij Jeroen Smits; Oud topsporter Hein Vergeer, Dick van der Velde, van Van der Velde Consultancy en Marco de Baat van VaporLinQ B.V. (Bekend gemaakt op de website van Ondernemen doen we Zo).

Ondernemen doen we Zo is elke zondag om 13.00 uur te zien op RTL7!