Catherine Keyl en Henk Krol gaan ondernemen in Celebrity Apprentice
Bron: SBS

Catherine Keyl en Henk Krol gaan ondernemen in Celebrity Apprentice

Geschreven door Pieter Jongsma

Catherine Keyl, Rob Geus en Henk Krol zijn te zien in het nieuwe programma Celebrity Apprentice. De opnames zijn deze week gestart, in het programma daagt een stel BN'ers elkaar uit om er achter te komen wie de beste ondernemer is. 

Ook Bizzey, Jessie Maya, Maxim Hartman, Anouk Hoogendijk, Justine Marcella, Sjaak en Michelle Kox zijn te zien. De uitblinkers winnen een bedrag voor een eigen gekozen goed doel. Omdat er in deze afvalrace plek is voor één uiteindelijke winnaar, wordt iedere aflevering iemand ontslagen.

Onder leiding van de Rotterdamse selfmade miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes, de ondernemerstweeling Marie en Julie Reinders, wordt een messcherp oordeel geveld over de kennis en kunde van de deelnemers. 

Celebrity Apprentice is ontstaan vanuit het Britse format ‘The Apprentice’ en is met inmiddels zestien seizoenen een groot succes in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. In navolging van het seizoen in Australië is in 2022 bij Videoland een versie te zien met BN’ers die niet meedoen om een goed betaalde baan te winnen, maar om Nederland hun ondernemers-skills te laten zien.

Celebrity Apprentice, is in 2022 te zien bij Videoland.