Gordon interviewt Mariah Carey voor RTL Late Night

Gordon interviewt Mariah Carey voor RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk

Gordon heeft voor RTL Late Night een exclusief interview gehouden met Mariah Carey, nog altijd de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Volgens de talkshow is er ‘een langgekoesterde droom van Gordon in vervulling gegaan’, dat heeft RTL Late Night donderdag laten weten.

De aanleiding van het gesprek is de wereldtournee ‘Sweet Sweet Fantasy’ van Mariah, waarmee ze op 23 april ook de Ziggo Dome in Amsterdam aandoet. Hierin neemt het muziekicoon haar fans mee op een spectaculaire reis en brengt ze de allergrootste hits uit haar carrière ten gehore.

Niet alleen de tournee, maar ook de veelbesproken stemconditie van Mariah komt aan bod in het interview. Tijdens hun ontmoeting heeft de diva tevens vol trots haar 35-karaats diamanten verlovingsring laten zien die ze onlangs van de Australische zakenman James Packer kreeg.

Gordon kon zijn geluk echt niet meer op toen Mariah hem spontaan tijdens een nummer bijviel en hij samen met de wereldster een liedje kon zingen. Vrijdag 5 februari is het interview te zien in RTL Late Night. Gordon zit dan ook aan tafel bij Humberto Tan om alles over de ontmoeting te vertellen.

Bekijk hieronder een klein fragment uit het interview met Mariah Carey:

RTL Late Night is iedere werkdag, om 22:30 uur, te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night