Zomaer even 20.000 abonnees

Zomaer even 20.000 abonnees

Geschreven door Sebastiaan Boers

De band Zomaer, bestaande uit: Thomas, Bart en Robin, zijn bekend geworden dankzij de talentenjacht van RTL 4, Holland's Got Talent(HGT). In de auditieronde wisten zij indruk te maken met Beauty and the Brains. Dit nummer is oorspronkelijk van zanger Nielson. Zomaer wist er een geheel eigen versie van te maken.

Dit merkten ook de driejuryleden van HGT, Chantal Janzen, Dan Karaty en Gordon. Vrijwel direct gingen de mannen van Zomaer door naar de volgende ronde. Zomaer wist zelfs in de liveshow te staan, maar daar eindigde het HGT avontuur voor de mannen.

Maar dit was juist het begin van Zomaer. De band ging door met het maken van muziek. Dat dit gelukt is, is wel duidelijk. Inmiddels hebben de mannen al 20.000 abonnees op hun eigen Youtube kanaal. Maar dit aantal is op dit moment (dinsdagavond 22.45 uur) al opgelopen tot 20.399 abonnees. 

De eerste single, Misschien Verliefd, is alweer een poosje uit. De bijhorende videoclip is nu al door 480.912 mensen bekeken op Youtube. Het auditienummer, Beauty and the Brains, wat Zomaer zong bij de auditie van HGT is al door 161.832 mensen bekeken.

Inmiddels heeft Zomaer bekend gemaakt dat er binnenkort een nieuwe single aan gaat komen. Deze zal als titel hebben Beauty. Via Twitter laat Zomaer weten dat de single in september zal verschijnen. Tot die tijd kan iedereen nog steeds genieten van de mannen van Zomaer.

Niet alleen zingt de band en treden zij vaak op. Ook maken zij vaak vlogs, die elke zondag te bekijken is via het inmiddels bekende Youtube kanaal. Via social meda houden Thomas, Bart en Robin hun fans op de hoogte van alles wat zij beleven en mee maken. Deze video's worden dan ook ''zomaer'' even goed ontvangen.

Dat niemand meer om Zomaer heen kan, is wel duidelijk. Showbizznetwork had onlangs het uitgebreide interview met de mannen nogmaals herhaalt. Het interview staat dan ook nog steeds op de website. Het interview is hier terug te lezen.

Bekijk Holland's Got Talent terug via TV Blik.