Jeroen van der Boom in panel De Vreemde Eend

Jeroen van der Boom in panel De Vreemde Eend

Geschreven door Daniël Schalk

Jeroen van der Boom wordt vast panellid in het nieuwe komische zaterdagavondshow De Vreemde Eend, het eerste programma van Irene Moors bij SBS6. Moors onthulde vrijdagochtend in de ochtendshow van Edwin Evers dat Van der Boom vast panellid wordt in haar programma.

Ook Gerard Joling wordt vast panellid, dat liet de zanger zelf eerder uitlekken. De ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538 werd vrijdag overigens niet gepresenteerd door Edwin, maar door middag-DJ Coen Swijnenberg, omdat ochtend-DJ Edwin Evers vrijdagochtend vaststond in het verkeer.

In De Vreemde Eend nemen twee teams met twee bekende Nederlanders het tegen elkaar op. De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze ‘vreemde eend’ in de bijt is.

Irene stelt elke ronde een aantal personen voor die een bijzondere eigenschap, een raar beroep of hobby hebben. Allemaal beweren zij degene te zijn naar wie wordt gezocht, maar slechts een spreekt de waarheid. De teams moeten zien te achterhalen wie de vreemde eend in de bijt is en de waarheid spreekt.

De Vreemde Eend is vanaf zaterdag 2 april om 20:30 uur te zien op SBS6.

Zet je wekker voor De Vreemde Eend op TVblik.nl