Zootopia in top drie best bezochte films

Zootopia in top drie best bezochte films

Geschreven door Sebastiaan Boers

Afgelopen weekend begon voor veel mensen de voorjaarsvakantie. Het weer speelde niet bepaald mee, dus zochten de mensen de bioscoopzalen op. De Disneyfilm Zootopia is één van de films die op dit moment in de bioscopen te zien is. In deze film draait het allemaal op agente Judy Hopps en Nick Wilde die samen een vermissingszaak moeten zien op te lossen.

Pathé maakte maandagochtend een top drie bekend van best bekeken films in de bioscopen. Zootopia staat op nummer twee van best bekeken films van afgelopen weekend. Onder Zootopia staat de film The Revenant. In deze film speelt onder andere Leonardo DiCaprio de hoofdrol. Volgens televisiegids TVFilm verdient deze film zeker vier van de vijf sterren. 

Zootopia was niet de best bekeken film van het afgelopen weekend. Die eer ging naar de superheldenfilm Deadpool. Na Spider-man, The Avengers en X-men werd het wel eens tijd voor een ander soort superheld. Onder andere Ryan Reynolds en Morena Baccarin schitteren in deze film. Het is in alle opzichten een unieke superheldenfilm.

De Disneyfilm Zootopia krijgt langzaam maar zeker meer bekendheid. Zo heeft Ravensburger inmiddels verschillende puzzels van deze film op de markt gebracht. Daarnaast zijn er ook al knuffels van zowel Judy als Nick te koop ik de verschillende speelgoedwinkels.

Met de voorjaarsvakantie in het vooruitzicht, kan Zootopia volgende week wel eens op één staan van best bekeken films van het aankomend weekend. Over Zootopia is ook een filmrecensie verschenen. Onze recensent heeft Zootopia al mogen zien en schreef er zijn eerste filmrecensie over. Deze is hier nogmaals terug te lezen.