Zootopia is nu verkrijgbaar op dvd

Zootopia is nu verkrijgbaar op dvd

Geschreven door Sebastiaan Boers

Dit jaar kwam Walt Disney met de film Zootopia. Begin van het jaar was deze film in de bioscopen te zien. Weken lang stond deze film hoog in de bioscoop top drie. Een groot succes voor Walt Disney. In Zootopia draait het allemaal om agente Judy Hopps. Dit dappere konijn wil maar één ding: een goede agente worden voor de bruisende stad Zootopia.

In het begin moet zij zich enorm bewijzen. Maar zij laat zien dat ze overal inzetbaar is. Totdat ze een vermissingszaak aanneemt. Het blijkt ingewikkelder te zijn dan gedacht. Hulp krijgt Judy van de sluwe vos Nick Wilde. Hij wil maar wat graag af van de agente Judy. Toch ontstaat er een hechte vriendschap. Nick wil Judy meer dan helpen en samen komen zij erachter hoe ingewikkeld de vermissingszaak in werkelijkheid is. 

Een Disneyfilm zonder goede muziek is er niet. Ook in Zootopia is er meer dan genoeg ruimte voor muziek. Zangeres Shakira heeft de eer gekregen om de titelsong te zingen. Zelf speelt de zangeres ook een rolletje in Zootopia. Zo is zij te zien als zangeres Gazelle. Het nummer heeft de titel Try Everything gekregen.

Dit nummer past goed bij Zootopia. Het nummer gaat over dat je alles moet proberen om je doelen te halen. Zo krijgt Judy veel voor haar kiezen. Toch blijft ze positief en heeft zij er alles voor over om haar doelen te halen. Of dit haar ook lukt is te zien in Zootopia.

De videoclip van Shakira's Try Everything is een regelrechte hit. Op YouTube blijft de teller maar oplopen. Op dit moment hebben al 119.237.267 mensen deze videoclip bekeken. Deze videoclip staat nu bijna vier maanden op YouTube en ziet het aantal views met de dag stijgen.

In de Thuisbios top tien van televisiegids TVFilm staat Zootopia deze week op de derde plek. Op de tweede plek staat de film Deadpool. In die film draait het om een 'bijzondere' superheld. Bovenaan de Thuisbios top tien staat de film The Hateful Eight.

Zootopia is vanaf nu overal verkrijgbaar, onder andere op dvd. 

Lees ook: Filmrecensie: Zootopia

Bekijk hieronder de titelsong van Zootopia; Try Everything van Shakira:

https://www.youtube.com/watch?v=c6rP-YP4c5I