De jacht naar de miljoenen is weer geopend

De jacht naar de miljoenen is weer geopend

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zondagavond staat Linda de Mol weer klaar met een nieuw seizoen van Miljoenenjacht. In de studio zal de spanning weer om te snijden zijn. Kandidaten uit heel Nederland strijden allemaal maar om één ding. Iedereen wil maar wat graag op de plek naast Linda staan. Maar dat lukt de kandidaten niet zomaar. In een aantal rondes vallen veel kandidaten af, maar niemand gaat met lege handen naar huis.

In de finale mag de finalist een gouden koffer kiezen. Met deze bewuste koffer maakt de kandidaat op een bedrag van € 5 miljoen. Of er in dit seizoen echt een finalist met die hoge bedrag naar huis gaat zal vanaf zondagavond weer duidelijk worden. Ook de kijker thuis maakt kans op deze € 5 miljoen. Iedere keer wordt een kijker thuis live verrast met hetzelfde gewonnen bedrag als de finalist in de studio. 

Vanaf 20.00 uur is de strijd op de miljoenen weer te zien. Op de plek die Moordvrouw achterliet. Vorige week zondagavond keken er 1.720.000 naar de laatste aflevering van dit seizoen. Van Miljoenenjacht is bekend dat het ook een miljoenenpubliek weer te bereiken.

Recht tegenover Miljoenenjacht zet de KRO-NCRV het nieuwe seizoen van De reünie in. In dit reportageprogramma brengt presentator Patrick Lodiers oude klasgenoten weer bij elkaar. Het nieuwe seizoen zal direct na het NOS Journaal van 20.00 uur te zien zijn. Direct na De reünie kan de kijker weer genieten van een spelshow.

Vanaf 20.00 uur zit de kijker goed bij Miljoenenjacht bij RTL 4. Daarna kan de kijker overschakelen naar Een tegen 100 van de AVROTROS. Het nieuwe seizoen startte vorige week zondag met 1.741.000 kijkers. Deze kennisquiz is verhuisd van de KRO-NCRV naar de AVROTROS. Het uitzendtijdstip is vrijwel gelijk gebleven. Vanaf 21.20 uur kan de kijker genieten van deze spannende kennisquiz.

De komende zondagavond zullen weer voor een groot deel bestaan uit spelprogramma's. Het komt niet vaak voor dat zowel Miljoenenjacht en Een tegen 100 tegelijk te zien zijn. In het verleden werden deze beide spelprogramma's vaak na elkaar uitgezonden. Of de kijker een keuze kan maken zal maandagochtend duidelijk worden. Dan maakt Stichting Kijkonderzoek de kijkcijfers van zondag bekend.

Miljoenenjacht is iedere zondagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Miljoenenjacht terug via TVblik.