André van Duin vervangt Martine Bijl in Heel Holland Bakt

André van Duin vervangt Martine Bijl in Heel Holland Bakt

Geschreven door Daniël Schalk

André van Duin presenteert dit najaar het vierde seizoen van Heel Holland Bakt en vervangt daarmee Martine Bijl, die herstellende is van een Sub Arachnoïdale Bloeding. Maandag werd in het programma Tijd voor MAX onthult dat Van Duin het nieuwe seizoen gaat presenteren.

De 69-jarige komiek en presentator heeft veel zin in zijn tijdelijke tv-klus. “Ik verheug mij zeer op de samenwerking met Janny en Robèrt, we gaan er iets moois van maken met hier en daar een glimlach”, laat André weten, die het een enorme uitdaging vindt om Martine te vervangen.

“Het wordt zeker geen André van Duin show, maar ik stel mij volledig in dienst van de kandidaten en hun baksels”, vervolgt hij. Martine Bijl is blij met Van Duin als haar vervanger. “Ik hou van André van Duin. Iederéén houdt van André van Duin. Ik kan me geen betere keuze voorstellen”, aldus Bijl.

Omroep MAX-baas Jan Slagter vond in de komiek de perfecte vervanger voor het komende seizoen van Heel Holland Bakt. “We waren op zoek naar een unieke en authentieke persoonlijkheid. In André van Duin hebben we de perfecte tijdelijke presentator gevonden”, zegt de omroepbaas.

Het SBS6-programma Shownieuws onthulde afgelopen vrijdag al dat André van Duin de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt zou worden, dat hadden insiders tegen hun gezegd. Martine Bijl werd afgelopen september getroffen door een hersenbloeding en is nog aan het revalideren.

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 4 september om 20:20 uur te zien op NPO 1.

Bekijk Heel Holland Bakt op TVblik.nl/heel-holland-bakt