'Martine Bijl weer te zien in Heel Holland Bakt'

'Martine Bijl weer te zien in Heel Holland Bakt'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentatrice Martine Bijl keert terug bij Heel Holland Bakt. Tenminste dat gaf André van Duin maandagochtend aan. De zeventig jarige Van Duin gaf aan dat Martine waarschijnlijk weer voldoende herstelt is voor de presentatie van Heel Holland Bakt. Een duo presentatie lijkt het dus zeker niet te gaan worden. Martine werd in 2015 getroffen door een hersenbloeding. Hierdoor kon zij het vorige seizoen van het populaire MAX programma niet presenteren.

Maar MAX vond een nieuwe (tijdelijke) presentator: André van Duin. Dit deed hij zo goed dat Heel Holland Bakt iets extra's kreeg. In het programma Smaakt Naar Meer werd nog eens stilgestaan bij de aflevering van Heel Holland Bakt. Dit nieuwe programma werd op de woensdagavond bij NPO 1 uitgezonden. Dit programma werd een groot succes. 

Smaakt Naar Meer smaakte duidelijk naar meer. Van Duin maakte ook maandagochtend bekend dat het praatprogramma terugkeert. Dit wordt dan weer gepresenteerd door Van Duin. Volgende week wordt alles duidelijk. Dan zal Martine zelf aangeven of ze Heel Holland Bakt weer kan presenteren. Mocht dit nog niet het geval zijn, dan zal Van Duin de presentatie weer voor zijn rekening nemen.

De jury zal ongewijzigd blijven. Wederom zullen Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden deze taak op zich nemen. Zij moeten dan weer alles beoordelen op presentatie, creativiteit en het allermoeilijkste de smaak. Maar hier maakt de jury zich nog geen zorgen over. In het afgelopen seizoen hebben zij laten zien dat zij dit prima kunnen.

Ook werd Heel Holland Bakt gepersifleerd door de TV Kantine. De twee juryleden werden nagedaan door Carlo Boszhard en Irene Moors. In de TV Kantine werd dan ook alles nog eens dunnetjes aangedikt. Zoals altijd zaten zij in hun welbekende tentje, om de opdrachten nog eens goed door te spreken. De woordgrappen in de TV Kantine waren dan ook ontelbaar veel aanwezig.

De kandidaten oproep voor Heel Holland Bakt loopt nog altijd. Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan nog tot 1 maart via de mail. Maar per post kan het slechts tot 21 februari. Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden voor Heel Holland Bakt.

Bekijk Heel Holland Bakt terug via TVblik.

Afbeelding: MAX