Tweede seizoen Alpacas start eind april

Tweede seizoen Alpacas start eind april

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor alle Alpacas fans. Het tweede seizoen zal vanaf 25 april weer iedere maandagavond te zien zijn bij BNN op NPO 3. Op die dag zullen Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders en Nabil Aoulad Ayad weer improviseren. Net als in het eerste seizoen zullen zij allerlei bekende spellen gaan spelen. Deze spellen lijken erg op de spellen die te zien zijn geweest in De Lama's.

Dit seizoen komt er een nieuwe speler bij: Rayen Panday. Hij zal het team van Alpacas gaan versterken. De presentatie zal ook dit seizoen in handen liggen van Sophie Hilbrand. Zij heeft de moeilijke taak om de Alpacas in het gareel te houden. In het eerste seizoen lag Sophie vaak krom van het lachen. Dat zal dit seizoen ook zeker gaan gebeuren. 

Daarnaast is er nog iets nieuws in dit nieuwe seizoen. Iedere afleveringen krijgen de Alpacas hulp van een Bekende Nederlander (BN-er). Dit gebeurde ook in het andere bekende improvisatieshow De Lama's. Daar was ook in iedere aflevering een andere BN-er te zien.

Dat Alpacas een tweede seizoen zou krijgen was al bekend. In het AD gaf netmanager van NPO 3, Suzanne Kunzelen, aan dat er een tweede seizoen zou komen. Zij verdienden volgens Kunzelen een tweede kans. Maar wel moest het korter en scherper in elkaar gezet worden. Of dit ook het geval gaat zijn zal nog moeten blijken.

Alpacas zijn vanaf maandag 25 april weer wekelijks te zien om 21.50 uur bij BNN op NPO 3.

Bekijk Alpacas terug via TVblik.