Het natste programma van Nederland is terug

Het natste programma van Nederland is terug

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdagavond start eindelijk het nieuwe seizoen van Bommetje. Dit is toch wel één van de natste programma's van Nederland. In Bommetje draait alles om een zo hoog mogelijk bommetje te maken.

Iedere aflevering stonden een koppel van een kind en één van de ouders, of een ander familielid, tegenover elkaar. Wie het goed speelde kreeg een bijzondere beloning. Het team wat een spel als beste wist uit te voeren kreeg de meeste kilo's bij een sprong. 

Zo vlogen de kinderen en de ouders in het vorige seizoen meters de lucht in. Dit leverde vaak bijzondere beelden op. Ook dit seizoen neemt Ron Boszhard de presentatie op zich. De presentator krijgt hulp van verschillende BN-ers in dit nieuwe seizoen. In de aflevering van zaterdagavond zal YouTube ster Enzo Knol te zien zijn.

De bekende vlogger zal Ron proberen bij te staan in dit natte programma. In Bommetje zal Enzo het startschot gaan geven voor de kandidaten. Naast Enzo zal ook stylist Roy Donders zijn opwachting gaan maken in een aflevering van Bommetje.

Maar er komen ook andere Bekende Nederlanders langs; zo zal de broer van Ron, Carlo Boszhard, te zien zijn, Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Ruud Feltkamp, boyband Mainstreet en Lex Uiting, rtv-maker. Het beloven weer natte zaterdagen te gaan worden.

Bommetje is iedere zaterdagavond om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Bekijk Bommetje ook terug via TVblik.