Jan Versteegh zondag zanger huisband Carlo’s TV Café

Jan Versteegh zondag zanger huisband Carlo’s TV Café

Geschreven door Daniël Schalk

Presentator Jan Versteegh is komende zondag de zanger van de huisband van Carlo’s TV Café, dat heeft het zondagmiddagprogramma vrijdag bekendgemaakt. Versteegh won afgelopen zaterdag het RTL4-programma It Takes 2, waarin bekende Nederlanders de muzikale strijd aangingen.

Afgelopen zondag was Jan te gast bij Carlo Boszhard, om zijn eerste single 7 Years ten gehore te brengen. Het optreden verliep alleen niet vlekkeloos. “Jan heeft nog een appeltje te schillen met ons audiosysteem dus zal zondag wraak nemen als zanger van de huisband!”, aldus de redactie.

Volgens de officieuze opvolger van Life 4 You kwam geen enkele gast zoveel keren langs als Versteegh. “Hij is in de taxi gebracht als spelgast, deed zijn verhaal als tafelgast, was co-host en verzorgde vorige week een optreden”, zegt het zondagmiddagprogramma op haar website.

Boszhard zal zondag, samen met co-host Lieke van Lexmond en de huisband onder leiding van Jan Versteegh, zangeres Trijntje Oosterhuis en presentatrice Lucille Werner ontvangen. De muziek komt zondag van de meiden van O’G3NE en Pim Wessels speelt het spraakmakende Carlo’s Café Spel.

Bekijk It Takes 2 op TVblik.nl/it-takes-two