Jan Versteegh steekt 7 Years in nieuw jasje

Jan Versteegh steekt 7 Years in nieuw jasje

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jan Versteegh, die zaterdagavond het muziekprogramma It Takes 2 heeft gewonnen, heeft zondag zijn eerste single uitgebracht. Versteegh heeft het nummer 7 Years van de Deense band Lukas Graham in een nieuw jasje gestoken. Lukas Graham scoorde met 7 Years een enorme hit.

De nieuwe versie van 7 Years heeft veel weg van de nummers van Frank Sinatra, wiens nummers Versteegh in het RTL4-programma veel heeft gezongen. Jan coverde in It Takes 2 onder andere de nummers Come Fly With Me en Fly Me To The Moon van de Amerikaanse zanger Sinatra.

De BNN-presentator maakte afgelopen vrijdag in RTL Late Night bekend dat hij op donderdag 5 mei zijn eigen album uit zal brengen. Op het album komen tien nummers te staan, waarvan Jan acht nummers ook in It Takes 2 heeft gezongen. 7 Years is een van de twee andere nummers.

Zaterdag won de presentator de finale van It Takes 2. Versteegh stond samen met Fatima Moreiro de Melo, Jan Kooijman en Marlijn Weerdenburg in de finale. De publieksjury besloot aan het einde van de avond dat Jan Versteegh de beste was en daarmee heeft hij het RTL4-programma gewonnen.

Luister hieronder het nummer 7 Years van Jan Versteegh:

Bekijk It Takes 2 terug op TVblik.nl/it-takes-two