200.000 kijkers voor documentaire Douwe Bob

200.000 kijkers voor documentaire Douwe Bob

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zaterdagavond zond AVROTROS een speciale documentaire uit over Douwe Bob. Annemieke Schollaardt volgde Douwe Bob vanaf het moment dat het nummer Slow Down geboren werd, tot aan zijn aankomst in Stockholm op de voet.

Aanstaande dinsdagavond staat Douwe namens Nederland op het Eurovisie Songfestival podium met zijn nummer Slow Down. Dan mag hij ons land gaan vertegenwoordigen. Douwe kan zich dan plaatsten voor de finale op zaterdagavond.

In totaal zagen 200.000 mensen deze documentaire. Rond de klok van 22.25 uur werd deze documentaire uitgezonden. Naast deze documentaire is er in de media volop aandacht voor de zanger en zijn Eurovisie Songfestival avontuur. Zo volgen RTL Boulevard en Shownieuws de singer-songwriter ook al op de voet.

Ondanks de 200.000 kijkers voor de documentaire over Douwe Bob, staat deze niet in het kijkcijferoverzicht. De documentaire is het op een na best bekeken zaterdagavond programma van NPO 3. Alleen de serie Johan Falk deed het met 251.000 kijkers beter. Het marktaandeel voor AVROTROS komt met de documentaire uit op 4,3 %.

Bekijk de documentaire over Douwe Bob eenvoudig terug via TVblik.