Shakira's Try Everything richting 90 miljoen views

Shakira's Try Everything richting 90 miljoen views

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zangeres Shakira is bijzonder goed bezig. Haar nieuwste single Try Everything klimt langzaam maar zeker naar de 90 miljoen views. Vanaf 3 maart is de bijbehorende videoclip te bekijken via YouTube. Inmiddels hebben al zeker 87.416.181 mensen de videoclip bekeken. Het nummer Try Everything is de titelsong van de Disneyfilm Zootopia.

In Zootopia draait het allemaal om agente Judy Hopps. Zij moet zich staande weten te houden bij de politie. Als eerste zijn daar de vooroordelen. Een klein konijntje kan nooit een goede agente worden. Maar Judy geeft niet op en probeert alles om haar doelen te bereiken. Laat dit nu net de boodschap achter Shakira's single zijn. Dat kan bijna geen toeval meer zijn.

Ruim een maand geleden, op 4 april, wist Shakira al 50 miljoen views te behalen. Dit aantal is in een maand tijd met zeker 37 miljoen views toegenomen. Het succes van Shakira's single en de film Zootopia is ook voelbaar bij Disney. Zij hebben een goede film afgeleverd die ook nog eens succesvol is geweest.

Naast zingen is Shakira ook bezig zich op een ander gebied te ontwikkelen. In Zootopia is de zangeres niet alleen te horen met haar titelsong, Try Everyting. Ook spreekt Shakira de stem in van een karakter. Dit karakter is popster Gazelle, die in Zootopia de titelsong ook ter gehore brengt. Op aandringen van Shakira werd dit karakter hertekend. Volgens de zangeres klopten de verhoudingen van Gazelle niet helemaal met die van de zangeres zelf.

Binnenkort verschijnt Zootopia ook op dvd en Blue-ray. Op de Facebookpagina van de Disneyfilm is te lezen dat de release datum op 7 juni staat. In Nederland zal de dvd en de Blue-ray rond 22 juni in de winkels verkrijgbaar zijn. Dan kan iedereen thuis genieten van één van de leukste Disneyfilms van de laatste jaren.

Bekijk hierover de videoclip van Shakira:

https://www.youtube.com/watch?v=c6rP-YP4c5I