''Op naar de 30 miljoen views''

''Op naar de 30 miljoen views''

Geschreven door Sebastiaan Boers

Dat zangeres Shakira hit na hit scoort is al bekend. Ook met haar laatste single scoort Shakira enorm goed. Vooral de bijbehorende videoclip heeft al veel views opgeleverd. Het nummer Try Everything is de titelsong voor de Disneyfilm Zootopia. Niet alleen zong Shakira de titelsong, ook speelde de zangeres een rolletje in Zootopia.

Wie kon de rol van popster Gazelle (foto) nu beter op zich nemen dan Shakira zelf? Maar er waren wel wat eisen van de zangeres. Zo werd op aandringen van de zangeres het figuur van Gazelle aangepast. Nu lijkt het karakter meer op de zangeres zelf. In de videoclip is Shakira zelf te zien maar ook haar personage Gazelle. 

Nog geen week geleden berichtte Showbizznetwork ook al over Shakira. Toen wist de zangeres al ruim 18 miljoen views te behalen op YouTube. Maar nu, slechts zes dagen later, is dat aantal views enorm gestegen. In totaal hebben nu al 28.116.466 mensen de videoclip van Try Everything bekeken.

De film, Zootopia, zelf is ook een aardig succes. Veel mensen hebben de Disneyfilm inmiddels bekeken. Dit hebben ook verschillende speelgoedmerken gezien. Zo zijn er inmiddels knuffels, puzzels en speelgoedfiguren te verkrijgen. Het lijkt er op alsof de makers van onder andere Frozen nu weer een succes in handen hebben met Zootopia.

Voor iedereen die de videoclip van Shakira nog niet gezien heeft, kan deze hier bekijken. Het duurt nu niet lang meer of Try Everything is bekeken door 30 miljoen mensen. Op 3 maart is de videoclip online gezet. In nog geen 20 dagen is de video al door 28 miljoen mensen bekeken.

Zootopia is nog altijd in de bioscopen te zien. 

Lees ook:  ''Filmrecensie: Zootopia''