Stekker uit Castle, CSI: Cyber en The Muppets

Stekker uit Castle, CSI: Cyber en The Muppets

Geschreven door Daniël Schalk

De Amerikaanse tv-zender ABC trekt de stekker uit haar misdaadserie Castle en haar comedyserie The Muppets en de Amerikaanse tv-zender CBS trekt de stekker uit haar misdaadserie CSI: Cyber. De series Castle, CSI: Cyber en The Muppets werden ook in Nederland uitgezonden.

Als het televisieseizoen op zijn einde loopt, maken de Amerikaanse tv-zenders altijd bekend met welke series zij stoppen en waarmee zij volgend seizoen doorgaan. Helaas valt het doek voor de Net5- en SBS6-serie Castle, de RTL4-serie CSI: Cyber en de Veronica-serie The Muppets.

Het stoppen van de misdaadserie Castle is de grootste verassing. ABC heeft besloten om na het huidige seizoen na acht seizoenen te stoppen met de misdaadserie over de succesvolle detectiveschrijver Richard Castle (Nathan Fillion) en rechercheur Kate Beckett (Stana Katic).

De comedyserie The Muppets begon in september 2015 en was tot afgelopen maart te zien op ABC. In november 2015 werd de eerste aflevering van The Muppets uitgezonden op Veronica. CSI: Cyber was de laatste CSI-serie op televisie, maar nu stopt ook deze misdaadserie met bestaan.

Bekijk Castle op TVblik.nl/castle