Jan Versteegh brengt debuutalbum uit

Jan Versteegh brengt debuutalbum uit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jan Versteegh, die drie weken geleden het muziekprogramma It Takes 2 won, heeft vrijdag zijn debuutalbum uitgebracht. Nadat de BNN-presentator de RTL4-show won, besloot hij een album uit te brengen met nummers die hij ook in het muziekprogramma It Takes 2 heeft gezongen.

Op het album staan tien nummers, waarvan Jan acht nummers ook in It Takes 2 heeft gezongen. De andere twee nummers zijn ‘twee verassingen’. Het eerste nummer op het album is ‘verassing’ 7 Years. Dit nummer werd een dag na de finale van It Takes 2 ook al als single uitgebracht.

Versteegh heeft het nummer 7 Years van de Deense band Lukas Graham in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe versie van 7 Years heeft veel weg van de nummers van Frank Sinatra, wiens nummers Versteegh in It Takes 2 veel heeft gezongen. De andere ‘verassing’ is het nummer Hello van Lionel Richie.

De andere nummers op het album zijn Come Fly With Me, Fly Me To The Moon, Mack The Knife, Crazy Little Thing Called Love, I've Got You Under My Skin en Hit the Road Jack. Er staan ook twee nummers met coach Trijntje Oosterhuis op het album: Mr. Bojangles en The Lady Is A Tramp.

Het album It Takes Swing van Jan Versteegh is nu overal verkrijgbaar.

Bekijk It Takes 2 op TVblik.nl/it-takes-two