RTL7 tijdens sportzomer met RTL Sport Update

RTL7 tijdens sportzomer met RTL Sport Update

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Mannenzender RTL7 komt tijdens de komende sportzomer met het EK Voetbal, Tour de France, Olympische Spelen, Formule 1, Wimbledon én Darts met de RTL Sport Update. De RTL Sport Update is een één minuut durende flits waarin het laatste nieuws op sportgebied voorbij komt.

Vanaf zaterdag 28 mei komt er elke avond, de hele zomer lang, twee keer een update voorbij op RTL7. De uitzending, een unieke samenwerking tussen RTL7 en de redactie van het RTL Nieuws, wordt gepresenteerd door vier wisselende presentatoren. Wie dat zijn is nog niet bekend.

RTL7 zorgt ervoor dat sportfans niets missen deze zomer. Naast het laatste nieuws komen in de RTL Sport Update ook interviews met sporters voorbij. Op televisie is een gedeelte van het interview te zien en op de website van RTL Nieuws en RTL7 en in de RTL Nieuws-app zijn de hele interviews te zien.

Dit jaar is er voor de eerste keer sinds jaren geen programma rondom de sportzomer. Voorgaande jaren kwamen RTL4 en RTL7 onder anderen met VI Oranje en De Spelen. In plaats van deze speciale sportprogramma’s gaat RTL4 de hele zomer door met het late avond-programma RTL Late Night.

RTL Sport Update is vanaf zaterdag 28 mei, dagelijks tussen 20:00 uur en 20:30 uur én rond de klok van 23:00 uur, te zien op RTL7. RTL Sportupdate is altijd te bekijken op internet.