Douwe Bob's Fool Bar stijgt naar tweede plek

Douwe Bob's Fool Bar stijgt naar tweede plek

Geschreven door Sebastiaan Boers

Niet alleen succes voor Douwe Bob in de single top 100. In die lijst stijgt zijn Songfestival nummer Slow Down naar de vijfde plek. Zijn album Fool Bar doet ook goede zaken. Dankzij zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival ziet Douwe ook zijn album stijgen in de album top 100.

Vorige week stond zijn album Fool Bar nog op de vierde plek. Deze week stijgt het nummer door naar de tweede plek. Boven Douwe Bob staat het album van Broederliefde, Hard Work Pays Off 2. Dit album stijgt ook twee plekken en staat deze week op de eerste plek in de album top 100.

Vorige week stond het album van Beyoncé, Lemonade nog bovenaan in de album top 100. Deze week valt dit album terug naar de derde plek. Het nieuwe album van Kygo, Cloud Nine, komt deze week nieuw binnen op de vierde plek. Daarnaast komt Jan Versteegh nieuw binnen op plek 14.

De BNN presentator wist het muziekprogramma It Takes 2 te winnen. Door zijn overwinning nam hij een eigen album op, genaamd It Takes Swings. Dit album komt deze week nieuw binnen op plek 14. Vijf plekken lager komt de Belgische zanger Milow de album top 100 nieuw binnen. Op plek 19 staat zijn nieuwe album Modern Heart.

Dit alles blijkt uit de album top 100 die wekelijks wordt gepubliceerd door Dutch Charts.