Nieuwe K3 op tour door Nederland en België

Nieuwe K3 op tour door Nederland en België

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De nieuwe K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne gaan vanaf januari 2017 op tour door Nederland en België, dat hebben zij maandagmiddag bekendgemaakt. Nu oud-K3’tjes Josje, Kristel en Karen definitief afscheid hebben genomen, staan Marthe, Klaasje en Hanne er nu alleen voor.

De afgelopen maanden stonden de nieuwe en oude K3’tjes samen op het podium, maar zondag 8 mei stonden Josje, Kristel en Karen voor de laatste keer als K3 op het podium. Op 18 maart 2015 werd al aangekondigd dat de oude K3 stoppen, maar het afscheid duurde veertien maanden.

Tijdens de wekenlange afscheidsshow namen Josje, Kristel en Karen afscheid van de K3-fans, terwijl Marthe, Klaasje en Hanne juist met hun kennis maakte. “Na het succes van hun eerste tour, staan Hanne, Marthe en Klaasje te popelen om opnieuw op tournee te gaan”, laat Studio 100 weten.

De nieuwe K3’tjes hebben er heel veel zin in. “Ze kijken naar uit om samen met de meisjes en jongens in de zaal hun allermooiste liedjes en hun allergrootste hits te zingen”, vervolgt het productiebedrijf van K3-baas Gert Verhulst. “Deze swingende show voor jong en oud mág je niet missen.”

Op vrijdag 6 november 2015 wonnen Marthe, Klaasje en Hanne de tv-show K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van Josje, Kristel en Karen. Ruim 3,6 miljoen kijkers in Nederland en België waren getuige van het moment dat Klaasje, Hanne en Marthe werden uitgeroepen tot de nieuwe K3.

Bekijk hieronder de videoboodschap van Marthe, Klaasje en Hanne:

Kijk voor tickets en informatie over de nieuwe K3-show op studio100.nl