Sabia gaat 'sterren' ranken in Ranking The Stars

Sabia gaat 'sterren' ranken in Ranking The Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Aanstaand weekend starten de opnames van een nieuw seizoen van Ranking The Stars. Een zeer opvallende 'ster' die mee zal doen is niemand minder dan Sabia Engizek. De voormalige voetbalvrouw heeft een roerige tijd meegemaakt. Maandenlang was zij hét onderwerp van gesprek. Het SBS6 programma Shownieuws maakte er zelfs een heel dossier over.

Hoe zal Sabia omgaan met haar mede 'sterren'? Het is voor haar de eerste keer dat zij te zien zal zijn in de populaire quiz van BNN. Presentator Paul de Leeuw maakte de naam van Sabia bekend bij radiozender 538. Hierin vertelde de presentator over het nieuwe seizoen van Ranking The Stars. 

Naast Sabia zal ook Richard Groenendijk weer te zien zijn. Richard is één van de populairste 'sterren'. Niemand kan in Ranking The Stars meer om hem heen. Hij heeft in meerdere seizoenen al laten zien dat hij over een nodige dosis humor beschikt. Vooral Richard en Paul zijn erg aan elkaar gewaagd.

Ook Sylvana Simons is weer van de partij. Haar politieke carrière zal zeker ter sprake komen. Momenteel is er veel te doen rondom Sylvana. De presentatrice heeft zich aangesloten bij de politieke partij DENK. Zij heeft, net als Richard, al in meerdere seizoen haar opwachting gemaakt.

Richard en Sylvana zullen naast Sabia ook Ajouad el Miloudi en Marc van der Linden moeten gaan ranken. Beide mannen hebben ook al de nodige ervaring opgedaan in Ranking The Stars. Zij kunnen alles helder en duidelijk uitleggen aan Sabia.

Maar er zijn nog twee nieuwe 'sterren'. Pianist Wibi Soerjadi zal ook te zien zijn in het nieuwe seizoen. Naast hem zal radio dj Gijs Staverman te zien zijn. Voor hoeveel afleveringen de 'sterren' te zien zijn is nog niet bekend gemaakt. Wanneer het nieuwe seizoen van Ranking The Stars te zien is, is nog niet bekend gemaakt. Grote kans is dat het in de zomer te zien zal zijn op de zondagavond van NPO 3.

Bekijk Ranking The Stars terug via TVblik.