Lucille Werner schittert naast Carlo Boszhard

Lucille Werner schittert naast Carlo Boszhard

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Marjolein Keuning: ''Carlo Boszhard in Goede Tijden, Slechte Tijden''

Zondagmiddag presenteerde Carlo Boszhard zijn tv café met een bijzondere co-host. De vrouw die wel van een spelletje houdt, verruilde de AVROTROS, voor RTL 4. Voormalig Lingo presentatrice en Miss Pointless, Lucille Werner had de eer om Carlo te ondersteunen. Tijdens de intro liet Lucille horen dat ze een aardig nootje kan zingen.

Lucille is natuurlijk bekend van Lingo. Het bekende woordspel is niet meer te zien op televisie. Haar Lingo moest plaats maken voor iets anders. Met haar nieuwe quiz, Pointless, kwam zij helemaal terug. In deze quiz is het de bedoeling dat de kandidaat een antwoord geeft wat zo min mogelijk punten oplevert. Afgelopen zomer was Lucille dagelijks te zien met deze quiz. 

Voor het onderdeel Wil wil wel ging Carlo met zijn moeder een uitstapje maken. Een gezellig dagje naakt schilderen leverde weer hilarische televisie op. De band tussen moeder en zoon is onbeschrijfelijk. Met veel hilariteit maakten de twee er weer een heerlijk dagje uit van.

In Carlo's tv café schoof Marjolein Keuning aan. De actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) is beter bekend als Maxime Sanders. Zij is één van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?! Als actrice heeft zij wellicht een voorsprong, zij kan makkelijk emoties lezen, liet ze weten in Carlo's tv café.

Marjolein liet weten dat Carlo Boszhard een rolletje krijgt in GTST. Carlo zal als zichzelf te zien zijn. Hij speelt de presentator van Oude liefde roest niet. In deze spelshow zitten Lucas (Ferry Doedens) en Pelle (Eric Bouwman). De twee geliefden hebben een doel voor ogen: de spelshow winnen en daarmee een groot geld bedrag ophalen. Carlo zal in één aflevering te zien zijn in de soapserie van RTL 4.

SBS6 gezicht Henny Huisman had de eer om de gasten op te halen voor Carlo's tv café. Maar in plaats van André Hazes jr, haalde hij Sabia op. De voormalig voetbalvrouw zal plaats nemen in de nieuwe magische show van SBS6. Deze imitatie werd verzorgd met de hulp van Irene Moors. Nadat Henny Sabia uit de auto gezet had vervolgde hij zijn weg.

Hij nam daarna André Hazes jr op. Het werd een gezellig en vooral grappig gesprek. Henny bleef dan ook erg goed in zijn rol in de rit naar Carlo's tv café. André zong zijn eigen single en vervolgens mocht hij een spelletje spelen. André mocht het bier pong spel spelen. Helaas ging het spel niet zo als gepland. Carlo moest even voordoen hoe het moest.

Niemand minder dan Jandino Asporaat schoof ook aan in Carlo's tv café. Jandino heeft een nieuw typetje, een oud vrouwtje. Dit oude vrouwtje zal een rolletje krijgen in de nieuwe talkshow van Jandino bij RTL 5. Het lijkt erop alsof Jandino dezelfde kant op gaat als Wendy van Dijk. Voor Ushi & the family kroop Wendy ook letterlijk in de huid van haar typetjes.

Op gepaste wijze nam Carlo afscheid van deze aflevering. Vier kandidaten uit The Voice of Holland zongen het prachtige nummer Imagine van John Lennon. Volgende week heeft Carlo weer een nieuwe co-host. Niemand minder dan Chantal Janzen zal volgende week naast Carlo plaatsnemen.

Chantal kwam afgelopen week een aantal keer in het nieuws. Zo wist zij met haar programma Chantal blijft slapen veel kijkers te bereiken. Afgelopen week bleef de presentatrice slapen bij Gordon én bij Timor. Daarnaast bevestigde RTL Boulevard dat Chantal in de jury van Holland's Got Talent blijft zitten. Lees hier dat bericht nogmaals terug.

Carlo's tv café is iedere zondagmiddag geopend vanaf 18.10 uur bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVBlik.