Peter van der Vorst vervangt Humberto Tan

Peter van der Vorst vervangt Humberto Tan

Geschreven door Daniël Schalk

Peter van der Vorst vervangt de komende dagen Humberto Tan in RTL Late Night. Humberto Tan is de komende dagen in Amerika om colleges te volgen en aan RTL4-presentator Peter van der Vorst de taak om Humberto Tan vanaf vanavond tot en met aankomende vrijdag te vervangen.

Van der Vorst heeft veel zin in zijn presentatieklus van de komende week. “Vanaf vanavond tot en met vrijdag vervang ik Humberto Tan in RTL Late Night Hij gaat lekker een weekje naar de VS! Gezellig Luuk!”, zegt de presentator, die Humberto ook komende zomer zal vervangen.

RTL Late Night gaat dit jaar de hele zomer door op de commerciële familiezender RTL4, maar talkshowhost Humberto Tan en sidekick Luuk Ikink gaan wel op vakantie. Peter van der Vorst presenteert de talkshow in juli en cabaretier Jan Jaap van der Wal zal Luuk Ikink in de zomer vervangen.

Voor Peter van der Vorst is de komende week een leermoment voor in de zomer, maar voor Luuk Ikink is het vooral wennen. “De rest van de week geen Humberto Tan bij RTLLN, maar Pedro von der Frost! De baas is even naar de VS om wat studiepunten binnen te slepen”, zegt Luuk op Twitter.

RTL Late Night is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night