K3 later dit jaar met nieuw album

K3 later dit jaar met nieuw album

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne komen later dit jaar met een nieuw album. K3 heeft vrijdag haar nieuwe nummer Ushuaia uitgebracht. “Hanne, Marthe en Klaasje zijn al helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen!”, laat Studio 100, het bedrijf achter K3, weten over de single.

De zomersingle Ushuaia is het eerste nummer van het nieuwe album, dat later dit jaar zal verschijnen. Na het grote succes van het album 10.000 Luchtballonnen, waarvan 285.000 exemplaren zijn verkocht, komen de nieuwe K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne met een nieuw album.

In het nieuwe nummer Ushuaia nemen Hanne, Marthe en Klaasje hun fans mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is. Ushuaia is weer een echt K3-nummer, dat net als de nummers op het album 10.000 Luchtballonnen na een keer luisteren al makkelijk mee te zingen is.

K3 gaat vanaf januari 2017 ook weer op tour. Nu oud-K3’tjes Josje, Kristel en Karen definitief afscheid hebben genomen, staan Marthe, Klaasje en Hanne er echt alleen voor. “Deze swingende show voor jong en oud mág je niet missen”, liet Studio 100, het bedrijf van Gert Verhulst, eerder al weten.

Op vrijdag 6 november 2015 wonnen Marthe, Klaasje en Hanne de spectaculaire televisieshow K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van Josje, Kristel en Karen. Ruim 3,6 miljoen kijkers in Nederland en België zagen hoe Klaasje, Hanne en Marthe werden uitgeroepen tot de nieuwe K3.

Bekijk K3 zoekt K3 terug op TVblik.nl/k3-zoekt-k3