Janne Schra zingt leader voor Nieuwe Tijden

Janne Schra zingt leader voor Nieuwe Tijden

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vrijdagavond maakte Albert Verlinde in RTL Boulevard bekend wie de titelsong voor Nieuwe Tijden zingt. Die eer is er voor de Nederlandse zangeres Janne Schra. Zij zingt een Engelstalig nummer, Everything I Do Ooh Ooh, als titelsong voor Nieuwe Tijden. De leader ziet er erg hip uit en het nummer klinkt erg vrolijk. Volgens Verlinde lijkt het allemaal heel Amerikaans.

Nog een paar weken wachten en dan start de nieuwe soapserie Nieuwe Tijden. Deze soapserie is een soort verlenging van de dagelijkse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Een aantal bekende personages uit GTST zullen hun opwachting gaan maken in Nieuwe Tijden. Onder andere zullen Amy (Holly Bae Brood), Sil (Soy Kroon) en Lucas (Ferry Doedens).

In de GTST Meerdijk app draait alles om de comeback van Lucas. Lucas vond de liefde van zijn leven, Pelle (Eric Bouwman). Eerst deden zij beiden alsof zij op elkaar verliefd waren. Dit liep volledig uit de hand. Voor een speciaal televisieprogramma werden oude geliefden bij elkaar gebracht. In een aflevering was zelfs Carlo Boszhard te zien als zichzelf in de soapserie van RTL 4.

In een voorstukje op televisie is te zien hoe Amy oog in oog staat met haar neef Lucas. Er lijkt iets aan de hand te zijn met Lucas, maar wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. Wie weet is er wat gebeurd met Pelle. Misschien is de liefde wel ineens over. Wat er precies aan de hand is, zal binnenkort duidelijk worden in Nieuwe Tijden.

Naast de bekende personages zullen er ook een aantal nieuwe te zien zijn. Zo is zanger en presentator Tim Douwsma te zien, evenals Vajén van den Bosch. Zij zullen te zien zijn als Bobby en Moon. Dit is allemaal vanaf maandag 4 juli dagelijks te zien bij RTL 4. Om 20.00 uur kan de kijker verder genieten van een nieuwe dagelijkse soapserie.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Nieuwe Tijden terug via TVblik.nl/nieuwe-tijden

Bekijk hierover de videoclip van Janne Schra - Everything I Do Ooh  Ooh

https://www.youtube.com/watch?v=zE02hdzz_gk