Muziek Releases: Edsilia Rombley, Guy Sebastian, Janne Schra & Dean Saunders

Muziek Releases: Edsilia Rombley, Guy Sebastian, Janne Schra & Dean Saunders

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Edsilia Rombley & Kenny B – Goed Voor Mij

Zangeres Edsilia Rombley lanceerde afgelopen vrijdag haar nieuwe single. Voor haar nieuwste single Goed Voor Mij kreeg ze hulp van de Parijs-zanger Kenny B. Ze hield het begin vorige week nog even geheim. Het nummer Goed Voor Mij klinkt erg zomers. De stemmen van Edsilia en Kenny passen heel goed bij elkaar. Wanneer je het één keer gehoord hebt, blijft het nummer lekker hangen. Het heeft wel even geduurd voordat Edsilia weer met een single is gekomen. Edsilia was namelijk druk met de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival.

Guy Sebastian – Standing With You

De Australische zanger Guy Sebastian heeft een nieuwe single uitgebracht. Zijn nieuwste nummer heeft als titel Standing With You gekregen. Het is een erg gevoelig nummer geworden. Zijn stem komt heel goed tot zijn recht in het nummer. Guy Sebastian deed in 2015 voor Australië mee aan het Eurovisie Songfestival. Hij deed mee met het nummer Tonight Again. Het was eigenlijk de bedoeling dat Australië vanwege het 60-jarig jubileum van het Songfestival éénmalig mee zou doen, maar wegens succes mocht Australië ook de afgelopen jaren weer meedoen.

Janne Schra – When I Write The Book

De Nederlandse zangeres Janne Schra heeft een heel bijzonder nummer uitgebracht met de naam When I Write The Book. Het is een mix tussen pop en countryachtig. Haar stem komt heel goed tot haar recht in dit nummer. Echt een fijn nummer om naar te luisteren. Maar ze is overigens niet alleen te horen. Ze zingt het nummer samen met M. Ward. De stemmen passen heel goed bij elkaar. Janne was overigens een poos te horen op RTL 4 en RTL 5. Zij zong de titelsong voor de soap Nieuwe Tijden in. Iedere werkdag was de stem van Janne te horen in het nummer Everything I Do.

Dean Saunders – Black & White

Popster Dean Saunders heeft een nieuwe single uitgebracht. De broer van Ben Saunders (eerste winnaar van The Voice of Holland), won zelf een talentenjacht bij SBS6. De laatste tijd was het behoorlijk stil, maar nu komt daar verandering in. Het nieuwe nummer van Dean heeft als titel Black & White. Het popnummer heeft een hele fijne melodie. Deze melodie blijft behoorlijk goed hangen. De stem van Dean komt ook heel goed naar voren. Het zou zomaar een zomerhitje kunnen worden. Is dit dan het begin van de muzikale comeback van de familie Saunders?

Beyoncé – Black Parade

Beyoncé kan bijna niets verkeerds doen. Haar muziek is overal op de wereld populair. Haar nieuwste single heet Black Parade. Het is een heel ander nummer van de zangeres. Slaat de zangeres nu een andere muzikale weg in? Voor de echte fans is het vast genieten dat er nieuwe muziek uitgebracht wordt. Naast een solocarrière heeft Beyoncé ook succes gehad met Destiny’s Child. Er zijn plannen voor een comeback van de meidengroep. Of Beyconé, Kelly en Michelle binnenkort weer samen komen voor nieuwe muziek is nog even afwachten.