Meer dan 50.000 views voor titelsong Nieuwe Tijden

Meer dan 50.000 views voor titelsong Nieuwe Tijden

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Maandagavond ging de nieuwe RTL 4 soapserie, Nieuwe Tijden, van start. Bij een nieuwe soap, hoort ook een titelsong. Deze titelsong wordt gezongen door de Nederlandse zangeres Janne Schra. Het nummer heeft als titel Everything I Do Ooh Ooh. Vanaf maandag zal dit nummer iedere werkdag om 20.00 uur te horen zijn bij RTL 4. Daarnaast ook bij de herhalingen, s'morgens bij RTL 4 en in de middag bij RTL 8.

Het nummer van Janne is al een poosje uit. De bijbehorende videoclip staat sinds 27 januari 2015 op YouTube. Inmiddels hebben al zeker 50.000 mensen deze videoclip bekeken. De titelsong van Nieuwe Tijden is vrolijk, swingend en lijkt aardig goed te passen bij de nieuwste soapserie van de commerciële zender. 

In de eerste aflevering dook Lucas (Ferry Doedens) op. Hij had verwacht volledig anoniem te kunnen leven in Utrecht. Maar ineens was daar zijn nichtje Amy (Holly Mae Brood). Een totale shock voor zowel Lucas als Amy. Niemand mag weten dat Lucas terug is. Maar Amy wil antwoorden van haar neef. Waarom is hij terug? Waarom weet de familie Sanders van niets?

Naast Amy zal Lucas ook oog in oog staan met Sil (Soy Kroon). Ook deze twee kennen elkaar van Meerdijk. Er was een tijd dat Lucas en Wiet (Pip Pellens) beide achter Sil aanzaten. Hoe zal Sil reageren om Lucas weer te zien? Zullen Amy en Sil hun mond houden tegenover hun nieuwe kamergenoten? Niemand kent de geschiedenis van de familie Sanders. Blijven alle geheim ook daadwerkelijk geheim? Of zal de waarheid uit gaan komen? Hoe de gevolgen dan zullen zijn is ook nog maar even de vraag.

Feit is wel dat RTL 4 het deze zomer compleet anders doet dan anders Geen speciale quiz, geen Bekende Nederlanders in de keuken, maar een dagelijkse soap. De vaste soap-kijker moet nog even wennen aan Nieuwe Tijden. Het is een compleet andere soap dan de grote zus, Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Maar wie weet is het over een paar dagen wel compleet anders.

Nieuwe Tijden is in ieder geval iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Bekijk Nieuwe Tijden terug via TVblik.

Bekijk hieronder de titelsong van Nieuwe Tijden:

https://www.youtube.com/watch?v=zE02hdzz_gk