Net5 haalt The Color Run naar Nederland

Net5 haalt The Color Run naar Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma

Net5 haalt het mondiale fenomeen The Color Run naar Nederlandse bodem. Na een lange koude winter is het tijd voor een vrolijke en kleurrijke zomer! Dit evenement is een fun run van vijf kilometer waarbij de deelnemers na iedere kilometer in kleurpoeders worden ondergedompeld. Hardlopen en entertainment komen samen waarbij het niet om de prestatie gaat, maar om de fun. Veel muziek, vrolijke mensen en na de vijf kilometer een kleurrijk feestje. Iedereen kan deze zomer meedoen aan de officiële Color Run in Nederland!

The Color Run is vorig jaar in Amerika uitgegroeid tot een event waaraan inmiddels 600.000 mensen hebben meegedaan en het breidt zich nu uit over de rest van de wereld. UK, Spanje, Portugal, Duitsland, Thailand, Maleisië zijn nog maar het begin. Net5 is de officiële partner in Nederland van de enige echte Color Run.

Justine Huffmeijer, zendermanager Net5: “We zijn enorm trots dat we in samenwerking met Fjuze dit unieke evenement als eerste in Nederland kunnen organiseren. Het samen plezier hebben en bewust leven zijn belangrijke waarden van onze zender en daarom past The Color Run zo goed bij Net5. We hopen het internationale fenomeen nog lang te mogen presenteren in Nederland.”

De eerste editie van The Color Run vindt plaats op 26 mei in het Sloterpark in Amsterdam.

Trailer: The Color Run – Be a Color Runner