Wouter Hamel weer in Linda’s Zomerweek

Wouter Hamel weer in Linda’s Zomerweek

Geschreven door Daniël Schalk

De Haagse popzanger Wouter Hamel is in het vierde seizoen van Linda’s Zomerweek opnieuw de muzikale steun en toeverlaat van presentatrice Linda de Mol. Wouter zingt voor het tweede jaar op rij een week lang de favoriete muziek van de gasten die langskomen in Linda’s Zomerweek.

Vorig jaar nam Wouter het stokje over van de Amsterdamse muzikant Ruben Hein, die de eerste twee seizoenen de muziek verzorgde. Ruben brak door Linda’s Zomerweek door bij het grote publiek en kreeg zelfs zijn eigen radioprogramma op de toenmalige radiozender NPO Radio 6.

Wouter was eigenlijk van plan om maar een jaar plaats te nemen achter de piano in Linda’s Zomerweek. “Ik vind het een leuke ervaring, maar voor het programma lijkt het mij juist wel leuk als het steeds iemand anders is”, vertelde de popzanger vorig jaar tegen Showbizznetwork.nl.

Toch is hij er dit jaar weer bij, zo verklapte presentatrice Linda de Mol in RTL Boulevard. “En zoals je ziet heeft hij gastmuzikanten uitgenodigd. Een bas en gitaristen”, zei de RTL4-ster. Misschien zal Wouter net als Ruben de muziek twee jaar verzorgen en wordt hij volgend jaar ook opgevolgd.

Lees ook ons interview met Wouter Hamel van vorig jaar.

Bekijk Linda’s Zomerweek op TVblik.nl/lindas-zomerweek