Humberto Tan en Sylvie Meis in Linda’s Zomerweek

Humberto Tan en Sylvie Meis in Linda’s Zomerweek

Geschreven door Daniël Schalk

Linda de Mol ontvangt deze zomer onder anderen Humberto Tan en Sylvie Meis in Linda’s Zomerweek. Sylvie is op de derde avond samen met cabaretier Richard Groenendijk te gast en Humberto sluit samen actrice Halina Reijn het vierde seizoen van Linda’s Zomerweek af.

Het nieuwe seizoen begint met voetbalcoach Ronald Koeman en romanschrijfster Heleen van Royen. Daarnaast ontvangt Linda ook nog actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer op dinsdag 23 augustus en actrice en schrijfster Isa Hoes en GroenLinks-politicus Jesse Klaver op woensdag 24 augustus.

Linda de Mol is van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus weer te zien met haar dagelijkse talkshow, waarin ze vijf dagen achter elkaar twee spraakmakende en interessante gasten ontvangt voor een anderhalf uur gesprek. Zanger Wouter Hamel verzorgt wederom de muziek.

Anders dan voorgaande jaren zal Linda’s Zomerweek een uurtje later te zien zijn. Het programma verhuist van 20:30 uur naar 21:30 uur en gaat dan door tot 23:30 uur. Humberto Tan heeft door Linda een extra weekje vakantie, omdat zijn programma door Linda’s Zomerweek vervalt.

RTL Late Night gaat de rest van de zomer gewoon door. Humberto Tan wordt in de maand juli wel vervangen door Peter van der Vorst. Ook Luuk Ikink geniet in juli van zijn welverdiende vakantie. Hij wordt dan vervangen door Jan Jaap van der Wal. In augustus keren Humberto en Luuk weer terug.

Bekijk Linda’s Zomerweek op TVblik.nl/lindas-zomerweek