John Williams presenteert Ja, Ik Wil… Een Taart

John Williams presenteert Ja, Ik Wil… Een Taart

Geschreven door Daniël Schalk

John Williams gaat het nieuwe bakprogramma Ja, Ik Wil… Een Taart presenteren. Twee weken geleden werd al bekend dat RTL4 aan een kookprogramma werkte, waarin bakduo’s de beste bruidstaart proberen te maken. Williams gaat de nieuwe ‘reality-bakshow’ presenteren.

Iedere aflevering volgt de presentator één bruidspaar en drie bakteams onderweg naar de grote dag, zo laat de tv-zender woensdag weten. Terwijl in een serene omgeving de geloftes worden uitgewisseld, werken de bakteams zich al uren een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben.

Maar dan moet de taart ook nog naar de bruidslocatie worden vervoerd. Het lot van de gepassioneerde bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Op de trouwdag van het koppel kiezen zij de winnaar. Zij bepalen welke creatie het beste bij ze past en welk duo wint.

De kijker krijgt in Ja, Ik Wil… Een Taart niet alleen een intiem inkijkje in de bruiloft, maar wordt ook meegevoerd in de emoties en de lastige beslissingen bij het creëren van de mooist gedecoreerde bruidstaarten. RTL is nog opzoek naar bruidsparen die in juli of augustus gaan trouwen.

John Williams kijkt erg uit naar het nieuwe programma. “Met de bakduo’s nemen we de opdracht op ons om het allerbelangrijkste van de dag, na de ring en jurk te verzorgen. Dan is het best spannend of de bruidstaarten in de smaak vallen bij het bruidspaar”, zegt Williams over zijn nieuwe tv-klus.

Het RTL4-gezicht presenteert voor de commerciële familiezender al jaren programma’s als Help, Mijn Man Is Klusser en Een Dubbeltje Op Z’n Kant. Ja, Ik Wil… Een Taart is voor hem dan ook een grote uitdaging. John presenteert ook sinds vorig jaar De Slechtste Chauffeur Van Nederland op RTL5.

RTL4 speelt met het programma in op het succesvolle Omroep MAX-programma Heel Holland Bakt. De producent van Ja, Ik Wil… Een Taart is daarnaast ook de producent van Heel Holland Bakt. Concurrent SBS6 komt in het najaar ook met een kookprogramma met Irene Moors als presentatrice.

Bekijk Ja, ik wil een taart op TVblik.nl/ja-ik-wil-een-taart