Nieuw tv-programma voor John Williams?!

Nieuw tv-programma voor John Williams?!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zondagavond was presentator John Williams te gast in Carlo's tv café. Voordat John aan tafel mocht schuiven, lieten Carlo Boszhard en zijn co-host Wendy van Dijk beelden zien van het publiek. De mensen in de zaal werden gevraagd om iets in te spreken voor een filmpje.

Net na Halloween hield niemand er rekening mee dat er iets kon gebeuren. John trok de stoute (clowns) schoenen aan en ging op pad. Met een eng clowns masker op, maakte hij de mensen aan het schrikken. Iedereen schrok zich figuurlijk een hoedje.

Voor één vrouw liep het allemaal minder af. De vrouw schrok zo erg, dat ze in tranen raakte. Dit was niet de bedoeling van John. Tijdens het gesprek live aan tafel wilde Carlo hem dan ook terugpakken. Helaas pakte dit, live op televisie, niet helemaal goed uit. 

De vrouw in kwestie kreeg een grote bos bloemen van John. Daarbij maakte hij zijn excuus aan haar. Toch vond John dit erg leuk om te doen. Wie weet wil hij hier iets mee gaan doen, gaf hij aan in Carlo's tv café. John zat aan tafel om te praten over een nieuw seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland. Dat zal vanaf maandagavond weer te zien zijn om 20.30 uur bij RTL 5.

Maar een programma met grappen en grollen met een verborgen camera ziet John ook wel zitten. Zijn optreden in Carlo's tv café smaakte blijkbaar naar meer. Wie weet pakt RTL dit idee ook op en komt John met een nieuw televisieprogramma. Een mooie titel zou kunnen zijn: Help! De presentator laat mij schrikken!

De hele uitzending was Wendy de co-host van Carlo. Dit vond ze erg leuk om te doen. Dit kwam ook erg leuk over bij de kijker. Ervaring met live televisie heeft Wendy genoeg. Zo stond zei vaak op vrijdagavond live te presenteren bij X-Factor en The voice of Holland.

Ook de moeder van Carlo, Wil, had weer een mooi gast optreden. RTL weer vrouw Helga van Leur nodigde Wil uit naar de studio. Wil mocht het weer presenteren en kreeg les van Amara Onwuka. Voor Wil was het presenteren van het weer een hele klus. Vooral Carlo hield het niet droog, hij vond het allemaal hilarisch.

Volgende week zondag heeft Carlo een nieuwe co-host. Niemand minder dan presentator en zanger Frans Bauer zal naast Carlo plaats gaan nemen. In een programma als Carlo's tv café met muziek,dans en showbizz zal Frans zich zeker thuis gaan voelen.

Carlo's tv café is iedere zondagavond vanaf 18.10 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.