John Williams nieuwe presentator Een Zaak van Bloemen

John Williams nieuwe presentator Een Zaak van Bloemen

Geschreven door Pieter Jongsma

De vraag welke boodschap er schuil gaat achter een boeket bloemen staat vanaf zondag 2 juni weer centraal in het RTL 4-programma ‘Een Zaak Van Bloemen‘. Dit keer krijgt Quinty Trustfull gezelschap van John Williams die dit seizoen voor het eerst te zien is. Samen met Quinty stuit hij op de leukste verhalen. Niet alleen in de winkel, maar ook aan de deur als bezorger van de boeketten komen Quinty en John de meest kleurrijke types tegen en dat levert vrolijke, maar ook ontroerende verhalen op.

In twaalf afleveringen gaan Quinty en John op zoek naar voor wie en waarom mensen een bos bloemen kopen. Quinty en John komen dit seizoen onder meer in Breda, Heerlen, Hilversum, Rotterdam en Vianen. ‘Een Zaak Van Bloemen’ wordt geproduceerd door Simpel Media.

 

In de eerste aflevering bezoeken Quinty Trustfull en John Williams bloemenwinkels in Leidschendam, Hilversum en Kaatsheuvel en horen daar uiteenlopende verhalen over gouden drollen, kikkerverzamelingen en vakantievrienden uit Tanzania aan. Een vader is blij en ontroerd vanwege de bruiloft van zijn dochter en John pinkt een traan weg bij het lied van een meisje voor haar overleden vriendinnetje.

 

Uitzending: vanaf zondag 2 juni wekelijks tussen 19.10 uur en 19.25 uur

bij RTL 4.