‘Giel Beelen stopt met ochtendshow op 3FM’

‘Giel Beelen stopt met ochtendshow op 3FM’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Giel Beelen stopt met zijn ochtendshow op NPO 3FM, dat heeft de dj vrijdagochtend aangekondigd in zijn radioprogramma. Er wordt in de media sterk getwijfeld of Giel echt stopt met zijn programma, de radiozender wil namelijk niks kwijt over het einde van de ochtendshow van Giel Beelen.

RTL Boulevard zocht contact met 3FM, die niet wilde reageren op de uitspraken van Giel en ook niet wilde dat het entertainmentprogramma het fragment zou uitzending. RTL Boulevard deed dat toch, maar ook entertainmentdeskundige Peter van der Vorst twijfelt sterk aan de uitspraken.

Giel Beelen zegt in het fragment dat dit zijn laatste uitzending ‘voor jullie’ was. Naar eigen zeggen bedoeld hij hiermee dat het zijn laatste uitzending voor 3FM was, maar volgers Peter bedoeld hij eigenlijk dat het de laatste uitzending voor de maand juli was, want Giel gaat op vakantie.

3FM-dj Domien Verschuuren neemt de komende weken de ochtendshow van Beelen over en het zou dus goed kunnen dat Giel iets heel anders bedoelde met zijn uitspraken. 3FM zegt dan ook dat de uitspraken van Giel een grap was en dat hij over drie weken gewoon weer terugkeert op 3FM.

Peter van der Vorst vertelt dat Giel zelf niet bereikbaar was voor commentaar. Op Social Media zegt Beelen ook niks over zijn ‘vertrek’ bij 3FM. Het lijkt er dus op dat het gaat om een grap en dat Giel na zijn vakantie gewoon weer terugkeert op de zender waar hij sinds 2004 de ochtendshow maakt.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard