Herman en Meneer Reimers helpen De Bosbaan

Herman en Meneer Reimers helpen De Bosbaan

Geschreven door Daniël Schalk

Herman den Blijker en Meneer Reimers zijn klaar voor een nieuwe uitdaging en gaan in een nieuw RTL4-programma aan de slag met Grand Café De Bosbaan in Amsterdam. Begin april 2015 werd het Volendamse Hotel Spaander aangepakt door Herman den Blijker en Meneer Reimers.

Wat ze aantreffen op De Bosbaan in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Tot overmaat van ramp krijgen de twee heren weer te maken met de zeer eigenwijze familie Schilder, dezelfde familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Herman en Meneer Reimers strijden daarom dit keer harder dan ooit om in Amsterdam toch het verschil te kunnen maken in het restaurant. Sinds 2007 slaan de hotelier en de topkok geregeld de handen ineen om noodlijdende hotels te helpen, dit keer de beurt aan Grand Café De Bosbaan.

Herrie Op De Bosbaan is het vervolg op Herrie In Hotel Spaander, waarin eigenaren Albert en Evert Schilder werden geholpen om het 130 jaar oude hotel naar een hoger niveau te tillen. Het was de bedoeling dat het hotel na zes afleveringen weer in de oude glorie was hersteld, met succes.

Herrie Op De Bosbaan is vanaf woensdag 31 augustus om 21:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk Herrie In Hotel Spaander terug op TVblik.nl/herrie-in-hotel-spaander